به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مبلغی در جلسه طلاب و فضلای کوهدشت و رومشکان که در مسجد پیامبر اعظم (ص) شهرک مهدیه قم برگزار شد، اظهار داشت: روحانیت از حیث تاریخی، اجتماعی و دینی دارای کارکردهایی است که بسیار تأثیرگذار در جامعه است و امروزه باید به گونه ای عمل کند که بر این کارکردها بیفزاید.
وی ابراز داشت: یکی از این کارکردها، ایمان افزایی است که بر دوش روحانیت است و باید برای تقویت آن در جامعه تلاش کرد.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: روحانیت در طول تاریخ، پناهگاه مردم بوده است؛ چراکه به روحانیت اطمینان داشته و کارآمدی آنان را دیده اند و باید این جایگاه را حفظ نموده و تقویت نماید.
سخنران این جلسه بیان داشت: ورود به مشکلات مردم از وظایف روحانیت است و باید نسبت به حل آن اهتمام داشت؛ چراکه صداقت، آخرت خواهی، دین مداری و ... از ویژگی های روحانیت بوده و مردم بر آن گواهی می دهند.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی اظهار داشت: پناهگاه بودن روحانیت نباید صرفا از مبادی رسمی و دولتی باشد؛ بلکه روحانیت اساسا باید خلأها و مشکلات و کاستی های جامعه را شناخته و مهمترین وظیفه او پرکردن کاستی هایی است که دستگاه های دولتی نمی توانند آن را پر نمایند.
وی با اشاره به تنوع و تکثر شبهات در جامعه، ابراز داشت: پاسخگویی به شبهات، از دیگر وظایف روحانیت است؛ چراکه امروزه شبهات بسیار بالا بوده و حجم پاسخگویی ما نسبت به آن اندک است.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: ارائه پاسخ های دقیق و فراگیر از ضروریات امروز حوزویان است؛ البته کتب درسی حوزه هم باید به این مسائل پرداخته و به آموزش بپردازد.
سخنران این جلسه در بخش دیگر از سخنان خود به برخی فعالیت های اشاره کرد و بیان داشت: پیگیری کارهای عمومی و زیربنایی برای شهرستان های کوهدشت و رومشکان از مهمترین اهداف بنده در طول این سه سال بوده که بحمدالله کارهای مناسبی در این موضوع صورت گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی اظهار داشت: به عنوان مثال، راهسازی، پل سازی و آسفالت جاده ها یکی از کارهایی بوده که در طول این مدت انجام شده و می توانم ادعا کنم کارهایی در طول این سه سال مسئولیت بنده انجام شده، در طول چهل سال گذشته انجام نشده است و حتی برای مناطق دوردست این منطقه، کارهای راهسازی انجام شده است.
وی ابراز داشت: تجهیز بیمارستان کوهدشت از دیگر کارها بوده که بحمدالله دستگاه های خوبی برای این بیمارستان دریافت شده و خدمت رسانی مناسبی به بیماران انجام شده است.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: بیمارستان فعلی کوهدشت کفاف مردم این شهرستان را نمی داد و به همین دلیل، بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی برای کوهدشت درنظر گرفته شده بود که در جلسه ای با مسئولان وزارت بهداشت داشتیم، آن را به ۲۵۰ تختخوابی ارتقاء دادیم و قریب به ۴۰ درصد کارهای عمرانی این بیمارستان انجام شده است و ان شاءالله تا اسفند سال آینده به اتمام خواهد رسید.
سخنران این جلسه بیان داشت: با تکمیل این بیمارستان قریب به یک هزار نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی خواهد داشت و ایجاد اشتغال کلانی برای شهرستان کوهدشت خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی اظهار داشت: برای شهرستان رومشکان نیز کلنگ ساخت بیمارستان جدید در ۲۲ بهمن امسال به زمین زده شده و ان شاءالله ساخت آن به زودی آغاز خواهد شد.
وی ابراز داشت: در زمینه آبرسانی نیز حرکاتی آغاز شده و ان شاءالله با اتمام این برنامه ها، مشکل آب در کوهدشت نخواهیم داشت.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: برای سد و مسئله آبخیزداری منطقه کوهدشت و رومشکان هم پیگیری های خوبی شده و جلساتی را با وزیر نیرو داشته ایم تا بتوانیم مشکل آن را حل نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی در پایان به برخی از سؤالات طلاب و فضلا پاسخ داد.
همچنین در ابتدای این جلسه حجت الاسلام بازوند، نماینده طلاب و فضلای کوهدشت و رومشکان به ایراد سخن پرداخت و گفت: امام حسن مجتبی علیه السلام در روایتی به سه سبب هلاکت مردم اشاره کردند و گفتند: «هَلاکُ النّاسِ فی ثَلاثٍ : الکِبرُ و الحِرصُ و الحَسَدُ ؛ فالکِبرُ هَلاکُ الدِّینِ و بهِ لُعِنَ إبلیسُ ، و الحِرصُ عَدُوُّ النَّفسِ و بهِ اُخرِجَ آدَمُ مِن الجَنَّةِ ، و الحَسَدُ رائدُ السُّوءِ و مِنهُ قَتَلَ قابِیلُ هابِیلَ / نابودی مردم در سه چیز است: تکبّر و حرص و حسادت؛ زیرا تکبّر ، باعث نابودی دین است و ابلیس به سبب همین خصلت لعنت شد، آزمندی دشمن جان است و به واسطه همین خویْ آدم از بهشت رانده شد، و حسادت، راهنمای به سوی بدی و نابکاری است و بر اثر همین حسادت بود که قابیل، هابیل را کشت».
وی اظهار داشت: هوای نفس یکی از مسائلی است که انسان را بر زمین خواهد زد و باید برای تربیت نفس خود تلاش کنیم و با تربیت نفس می توانیم دست دیگران را هم بگیریم.
نماینده طلاب کوهدشت و رومشکان ابراز داشت: علم زیاد می تواند مایه کبر انسان ها شود و با تربیت نفس خود می توانیم علم خود را کنترل کرده و از هر دو برای خدمت به مردم استفاده نماییم.
حجت الاسلام بازوند در بخش دیگر از سخنان خود خاطرنشان ساخت: از اینکه طلاب و فضلا به بنده اعتماد نموده و به عنوان نماینده طلاب انتخاب کرده اند، کمال تقدیر و تشکر را داریم و درخواست کمک و یاری از دوستان داریم تا بتوانیم گره ای از مشکلات طلاب و فضلا باز نماییم.
وی بیان داشت: امروز یکی از نیازهای منطقه ما، حضور طلاب و فضلا در منطقه است تا بتوانند به صورت چهره به چهره به تبلیغ بپردازند.